112 Nieuws

Automobilist aangehouden na veroorzaken ravage

Assen - 21 maart 2024 6:03 | AS Media

ASSEN - Donderdagmorgen 21 maart omstreeks 01.00 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de kruising Collardslaan met de Vaart Zuidzijde in Assen.

Een voertuig raakte daar van de weg, botste tegen een lantaarnpaal en een elektriciteitskast waarna hij tegen een gevel van een gebouw klapte. Hierna is het voertuig gaan rondtollen waarna hij enkele tientallen meters verderop tot stilstand kwam. Het wegdek, het fietspad en het voetpad lag bezaaid met onderdelen en glas. De bestuurder is door het ambulancepersoneel behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De man is door de politie aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De Collardslaan en de Vaart Zuidzijde waren beide met één weghelft afgesloten.

De bestuurder van het voertuig is overgebracht naar het politiebureau. Het zou mogelijk gaan om een militair. De Koninklijke Marechaussee ging ook mee naar het politiebureau. Door de politie wordt onderzoek gedaan naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Alle foto's

Meer 112 nieuws uit Assen en omgeving