112 Nieuws

Verkeersruzie eindigt in meerdere valpartijen en vechtpartij

Beek en Donk - 14 april 2024 21:02 | AS Media

BEEK EN DONK - Zondagavond 14 april rond 20.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Gemertseweg - N272 1,2 in Beek en Donk.

De politie en ambulance kregen een melding van een geweldincident aan de Gemertseweg. Toen de hulpdiensten op de locatie aankwamen bleek het te gaan om een groep Eindhovense motorrijders, die tussen Veghel en Beek en Donk een verkeersruzie kregen. De automobilist raakte op de N279 een motorrijder, waarbij hij ten val kwam. De automobilist reed door, waarop de mannen op de motor achter de auto aanreden. Tijdens de achtervolging reed hij een tweede motorrijder aan, waarna de automobilist wederom doorreed. De achtervolging is geëindigd aan de Gemertseweg, waar één van de motorrijders voor de auto ging staan. Ook hier heeft de automobilist, de motorrijder aangereden. Hierbij heeft hij de motorrijder ongeveer 50 meter meegesleept. Toen de auto tot stilstand kwam, is het in een vechtpartij geëindigd.

In totaal zijn drie motorrijders aangereden. Het is onduidelijk hoe het met de motorrijders gaat. De automobilist werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto en motor zullen worden weggesleept door een berger. De politie doet onderzoek naar het incident.

Alle foto's

Meer 112 nieuws uit Beek en Donk en omgeving