112 Meldingen

Bewoner aangehouden voor doen valse melding

Sint Annaparochie - 15 februari 2014 09:24:00

De politie heeft vrijdagavond rond 19.00 uur de 64-jarige bewoner van het bewuste appartement aan de Grietmanstraat, waar vrijdagmorgen een verdacht pakketje bij zijn voordeur werd aangetroffen, aangehouden.In de woning van de man werden door de tactische en forensische rechercheurs aanwijzingen gevonden die hem verdacht maakten. De man is in overleg met de officier van justitie aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. De man is inmiddels in verzekering gesteld.

De politie kreeg vrijdagmorgen een melding van een verdacht pakketje dat bij een bewoner van een appartementencomplex aan de Grietmanstraat in Sint-Annaparochie werd bezorgd. Toen hij het pakketje opende, vertrouwde hij de inhoud niet en schakelde de politie in.

Een bomverkenner van de politie deed een eerste check en besloot voor veiligheid te kiezen. Het complex, bestaande uit zestien appartementen, werd door medewerkers van de gemeente het Bildt en de politie ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in het gemeentehuis in Sint Annaparochie. Het gaat om eenentwintig bewoners. Rond 17.00 uur konden de bewoners pas weer terug naar huis.


Bron: politie.nl

comments powered by Disqus

Politieberichten

Witte voetjes actie en verkeerscontrole

Oldebroek - De politie heeft vrijdag 21 november, in het kader van het ‘Donkere Dagen offensief’ van de politie, een algemene verkeerscontrole en ook een ‘witte voetjes’ actie gehouden in Oldebroek, tussen 16.00 en 22.00 uur. De reacties van bewoners waren heel positief, de inzet van de politie werd zeer gewaardeerd. Tijdens de donkere herfst- en wintermaanden neemt de kans op ondermeer woninginbraken toe. De politie neemt daarom tijdens deze ‘donkere dagen’ extra maatregelen om criminaliteit te voorkomen en daders snel te pakken. In dit kader heeft de politie vrijdag een grote verkeerscontrole gehouden in Oldebroek.

Gisteren 18:03:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-NU.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten