Politieberichten

Rookwaren weggenomen bij snelkraak

Putten - 1 augustus 2014 11:34:00

Vrijdag 1 augustus is er vroeg in de ochtend ingebroken in een supermarkt aan de Voorthuizerstraat in Putten. Bij deze snelkraak werd rookwaren weggenomen.



Een getuige zag rond 05.30 uur een witte auto aan komen rijden en aan de Voorthuizerstraat stoppen. Twee mannen stapten uit de auto, forceerden de ruit van de supermarkt en gingen de winkel binnen. Kort daarna kwamen zij met de rookwaren naar buiten waarna zij in de witte auto wegreden in de richting van de Garderenseweg.

Het gaat vermoedelijk om in totaal drie mannen, één van hen bleef als bestuurder in de witte auto zitten, die bij de snelkraak betrokken waren. De mannen waren in het donker gekleed.

De politie heeft de snelkraak in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen om contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

(2014104739)

Bron: politie.nl


Politieberichten

Drie aanhoudingen na ontmanteling drugsnetwerk

De politie heeft na uitgebreid onderzoek een drugsnetwerk in Venray ontmanteld, wat heeft geleid tot de aanhouding van drie verdachten en de inbeslagname van aanzienlijke hoeveelheden verdovende middelen en contant geld.

19 april 2024 14:37 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl