Politieberichten

Illegale rijles eindigt tegen gevel

Hulst - 1 augustus 2014 12:04:00

Donderdagmiddag is de voorpui van een woning aan de Mostaertstraat door een aanrijding met een personenauto zwaar beschadigd.



Een 16-jarig meisje uit Middelburg kreeg rond 16:45 uur autorijles van haar 21-jarige vriend uit Hulst. Zij wilde dolgraag een keertje autorijden. Dat liep helemaal verkeerd af, toen zij vol gas gaf en de koppeling op liet komen. Zij ramde eerst een lantaarnpaal en reed vervolgens frontaal op het huis. De woning raakte zwaar beschadigd. Zij is door ambulancepersoneel onderzocht en doorgestuurd naar de huisartsenpost om zich aan schaafwonden te laten behandelen. De politie maakt proces-verbaal op tegen het tweetal voor rijden zonder rijbewijs en onbevoegd rijles geven.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Grote controle in ‘Week tegen ondermijnende criminaliteit’

Op twee plekken in de stad heeft de politie op 17 april verkeerscontroles uitgevoerd samen met de Gemeente Utrecht, Belastingdienst en Douane. Er werden in totaal zeven aanhoudingen verricht en 39 bekeuringen gegeven. De controle is gehouden in de Week tegen de ondermijnende criminaliteit, waarbij verschillende veiligheidspartners aandacht vragen voor de aanpak van ondermijning en het belang ervan.

18 april 2024 17:24 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl