Politieberichten

Man aangehouden na asiocaal rijgedrag

Didam - 1 augustus 2014 14:20:00

De politie heeft vrijdagochtend 1 augustus rond 06.00 uur een inwoner van Zevenaar aangehouden in Didam. Verschillende inwoners van Didam belden de politie om te melden dat er een personenauto door het dorp reed die op asociale wijze bestuurd werd.



Ze noemden daarbij ook het kenteken van de auto. Rond 06.00 uur ‘s morgens troffen agenten op de Plataan een beschadigde personenauto aan met het genoemde kenteken. De inzittende weigerde op verzoek van de agenten om een blaastest te doen, waarna hij werd aangehouden.

Na zijn aanhouding werd de 26-jarige man uit Zevenaar agressief en beledigde hij de agenten. Onderweg naar het bureau in Doetinchem vernielde hij van binnenuit de politiebus waarin hij werd vervoerd.

De man is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.  

(2014104742)

Bron: politie.nl


Politieberichten

Zoekactie bij Zuidlaardermeer na aantreffen van kleding

De politie wil graag weten of iemand een aantal kledingstukken herkent, al dan niet in combinatie met de naam Anton. Deze kledingstukken zijn op vrijdagochtend 26 april in de omgeving van Midlaren aangetroffen bij het water van het Zuidlaardermeer. We houden er rekening mee dat een persoon te water is gegaan. We kunnen de kleding echter niet linken aan bijvoorbeeld een vermissing.

26 april 2024 14:59 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl