Politieberichten

Aanhouding na verduistering van materialen

Geesteren - 1 augustus 2014 14:38:00

Een 40-jarige man uit Almelo wordt verdacht van verduistering van gehuurde materialen en het niet betalen van het verhuurbedrag. De man is door de politie aangehouden.



Op 31 juli is een 40-jarige man uit Almelo aangehouden, omdat hij verdacht wordt van het feit dat in de afgelopen week materialen van een verhuurbedrijf in Geesteren heeft gehuurd en deze niet heeft betaald en niet heeft teruggebracht. Het verhuurbedrijf uit Geesteren deed hiervan aangifte en op basis van deze aangifte heeft de politie de man kunnen aanhouden. De politie heeft de afgelopen tijd meerdere aangiftes opgenomen van dit soort verduisteringszaken en onderzoekt of de man ook hiervoor als verdachte in aanmerking komt. De man is overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne, waar hij is ingesloten.

(20140777318)

Bron: politie.nl


Politieberichten

Inbreker aangehouden op verdenking van meerdere inbraken

Dinsdag 19 april is een 39-jarige man uit Almere aangehouden die ervan wordt verdacht meerdere inbraken te hebben gepleegd in de omgeving van de Kruidenwijk. De politie kon de man aanhouden nadat hij op camerabeelden is herkend.

19 april 2024 17:21 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl