Politieberichten

Schennispleger actief in Oosterhout

Oosterhout - 27 augustus 2014 10:34:00

Een 14-jarig meisje uit Made is dinsdagmorgen 26 augustus 2014 rond 08.00 uur op een fietspad bij het industrieterrein Weststad geconfronteerd met een schennispleger.



Het meisje was vanuit Made onderweg naar school. Op het fietspad van de Logistiekweg, ter hoogte van de afbuiging naar de industrieweg, hield zich een man op tussen de bosschages. Toen het meisje hem passeerde trok hij zijn broek naar beneden en begon zichzelf te bevredigen. De studente schrok daar erg van en fietste snel verder.

Het zou gaan om een man die tussen de 50-60 jaar oud is. Hij is circa 1.65-1.70 meter lang en heeft kort grijs haar. Hij droeg een zwarte jas en een donkerblauwe spijkerbroek. De politie kijkt naar de man uit. Mensen die meer informatie hebben over deze schennispleger of ook recent met hem geconfronteerd zijn, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Oosterhout via 0900-8844.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Grote controle in ‘Week tegen ondermijnende criminaliteit’

Op twee plekken in de stad heeft de politie op 17 april verkeerscontroles uitgevoerd samen met de Gemeente Utrecht, Belastingdienst en Douane. Er werden in totaal zeven aanhoudingen verricht en 39 bekeuringen gegeven. De controle is gehouden in de Week tegen de ondermijnende criminaliteit, waarbij verschillende veiligheidspartners aandacht vragen voor de aanpak van ondermijning en het belang ervan.

18 april 2024 17:24 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl