Politieberichten

Man aangehouden voor belemmeren onderzoek

Wons - 27 augustus 2014 10:28:00

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 23-jarige inwoner van Harlingen aangehouden omdat hij agenten belemmerde tijdens een onderzoek. Hij wilde niet dat zijn auto werd onderzocht.



Eerder die nacht hadden surveillerende agenten een automobilist op de A7 bij Wons een stopteken gegeven. Het was hen bekend dat auto werd gebruikt door woninginbrekers en daarom besloten ze tot een controle. De 23-jarige Harlinger was één van de twee inzittenden. Toen agenten de auto wilden onderzoeken, belemmerde de Harlinger hen. Uiteindelijk werd hij aangehouden en kon de auto alsnog worden onderzocht. Daarbij werd onder andere een kistje gevonden waar sieraden in hadden gezeten. Mogelijk buit gemaakt bij een woninginbraak. De auto van de mannen werd dan ook in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politieburau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Kilo’s harddrugs, zeer zwaar vuurwerk en meerdere vuurwapens gevonden na twee aanhoudingen

Dinsdag 23 april heeft de politie na maandenlang onderzoek twee mannen aangehouden. Een 36-jarige man uit Soest en een 38-jarige man uit Maarsbergen worden verdacht van handel in hard- en softdrugs met export naar het buitenland.

25 april 2024 15:16 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl