Politieberichten

Getuigen gezocht van gewapende woningoverval

Oss - 27 augustus 2014 11:32:00

De bewoners van een woning aan de Anemoonstraat werden dinsdagavond 26 augustus rond 21.45 uur overvallen door meerdere gemaskerde personen, voorzien van slagwapens. De 80-jarige hoofdbewoner en twee familieleden werden plots geconfronteerd met twee gemaskerde mannen in hun woning. De vrouw van de 80-jarige werd geduwd en raakte hierdoor lichtgewond. De overvallers met donkere kleding en bivakmutsen op waren kort binnen en verlieten met onbekende buit de woning via de achtertuin. Hierna reden ze weg in een donker gekleurde auto. Vermoedelijk was er sprake van een derde dader.



Getuigen die de daders zagen vluchten waarschuwden de politie die kort erna arriveerde. De politie heeft inmiddels een sporenonderzoek uitgevoerd. Het buurtonderzoek loopt nog. De hoofdbewoner heeft inmiddels aangifte gedaan. De overvallers droegen donkere kleding en hadden een bivakmuts over hun hoofd getrokken. De lichaamslengte van de drie daders is tussen de 1,60 - 1,70 m lang.

De politie vraagt ooggetuigen zich te melden die mogelijk iets gezien en/of gehoord hebben dat te maken kan hebben met de woningoverval. Zij kunnen daarvoor contact opnemen met de recherche, telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Agenten gewond na voetbalwedstrijd in de ArenA

Tijdens en na de voetbalwedstrijd tussen Ajax en FC Twente in de Johan Cruijff ArenA op zondag 14 april ontstonden ongeregeldheden waarbij politieagenten gewond raakten. In totaal zijn rondom het stadion zeven aanhoudingen verricht en worden meer aanhoudingen niet uitgesloten.

15 april 2024 16:37 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl