Politieberichten

Politie in Enschede verhuist tijdelijk naar een ander pand

Enschede - 27 augustus 2014 12:36:00

De politie start binnenkort met de renovatie van het politiebureau aan de Hermandad in Enschede. Vanaf 8 september 2014 is dit bureau daarom gesloten voor publiek. Burgers kunnen vanaf die datum terecht aan de Hengelosestraat 77 in Enschede (voormalige Brandweerkazerne). De renovatie aan de Hermandad duurt tot eind 2015.



De publieksfunctie van de politie vestigt zich tijdelijk in de voormalige Brandweerkazerne aan de Hengelosestraat 77 in Enschede (nabij Prinsessetunnel). Burgers kunnen hier terecht voor het doen van aangifte. De nieuwe tijdelijke locatie is minder geschikt voor minder valide mensen. Daarom zullen politiemedewerkers hen thuis bezoeken om aangifte op te nemen. In de week van 8 tot en met 12 september zullen bezoekers mogelijk enige hinder ondervinden i.v.m. de verhuizing.

Openingstijden politiebureau Hengelosestraat Enschede (voormalige Brandweerkazerne)

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.30 - 22.00 uur en zaterdag van 09.00 -17.00 uur.

Wachttijden voorkomen

Wachttijden kunnen voorkomen worden door een afspraak te maken via 0900-8844. Samen wordt dan gekeken naar de best passende mogelijkheid van contact en service. Dat kan bijvoorbeeld zijn: aangifte op afspraak, telefonische aangifte, aangifte/melding via internet, aangifte of wijkagent op locatie. De politie is en blijft 24 uur per dag beschikbaar en bereikbaar. Betreft het een spoedgeval dan kan men bellen met 1-1-2. In niet spoedeisende gevallen kan men bellen met 0900-8844.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Inbreker aangehouden op verdenking van meerdere inbraken

Dinsdag 19 april is een 39-jarige man uit Almere aangehouden die ervan wordt verdacht meerdere inbraken te hebben gepleegd in de omgeving van de Kruidenwijk. De politie kon de man aanhouden nadat hij op camerabeelden is herkend.

19 april 2024 17:21 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl