Politieberichten

Drietal aangehouden voor poging inbraak

Vuren - 27 augustus 2014 13:59:00

In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 augustus zijn drie verdachten op heterdaad aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een poging inbraak bij een bedrijf aan de Mildijk in Vuren.



Een beveiligingsmedewerker had omstreeks 03.30 uur alarm geslagen. Hij had een persoon aangehouden die mogelijk bezig was een inbraak te plegen. Daarop gingen agenten ter plaatse. De persoon die aangehouden was, een 20-jarige man uit Gorichem, werd overgedragen aan de politie. De beveiligingsmedewerker had de man met een schroevendraaier aangetroffen aan de achterzijde van het bedrijfspand.

In de nabije omgeving van het bedrijfspand zou een auto onder verdachte omstandigheden staan waarin twee inzittenden zaten. Bij onderzoek van de auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De twee personen die nog in de auto zaten werden daarop aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de poging inbraak. Het gaat om een 19-jarige man uit Arkel en een 19-jarige vrouw uit Deil. Het drietal is voor verder onderzoek ingesloten.

2014083371

Bron: politie.nl


Politieberichten

“Kan ik even je bankpas lenen? Krijg jij 250,00 euro”

Zou jouw zoon of dochter dit doen? Dan is de kans groot dat ook jouw kind wordt aangepakt voor het zijn van een geldezel. En de gevolgen voor zijn of haar toekomst zijn enorm. Woensdag 27 maart jl. moesten er in Capelle aan den IJssel zes geldezels zich melden op het politiebureau op verdenking van betrokkenheid bij internetoplichting en witwassen. Het gaat om vier mannen en een vrouw uit Rotterdam en 1 man uit Capelle aan den IJssel van 21 jaar (2x), 29 jaar, 34 jaar (2x) en 42 jaar.

27 maart 2024 21:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl