Politieberichten

Politie zoekt beelden vechtpartij voetbalwedstrijd

Reuver - 1 september 2014 15:24:00

De politie is op zoek naar beeldmateriaal van de vechtpartij die zich afgelopen zondag heeft voorgedaan tijdens de voetbalwedstrijd tussen twee voetbalteams uit Reuver en Venlo. Bij de vechtpartij raakte een 30-jarige speler uit het team van Reuver dermate gewond dat hij zich moest laten behandelen in het ziekenhuis. Na behandeling kon de man naar huis gaan.



Inmiddels heeft de politie met meerdere mensen gesproken en van beide kanten zijn diverse aangiftes gedaan. De politie is momenteel met name op zoek naar mensen die foto's of filmpjes hebben gemaakt van hetgeen zich er op of rond het voetbalveld heeft afgespeeld. De beelden kunnen helpen om een beter en volledig overzicht te krijgen. 

Mensen die over beeldmateriaal beschikken, kunnen contact opnemen met de politie via 0900 8844. Anoniem kan ook door te bellen met Stichting M op 0800 7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Verdachte schietincident Koolwitjespad Hoogvliet aangehouden

Op Rotterdam-The Hague Airport is woensdag 27 maart een 38-jarige man uit Veendam aangehouden. Hij wordt verdachte van betrokkenheid bij een schietincident aan het Koolwitjespad in Hoogvliet op 22 februari van dit jaar, waarbij een 35-jarige man uit Hooglvliet gewond raakte.

28 maart 2024 15:59 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl