Politieberichten

Fietsendieven aangehouden

Utrecht - 1 september 2014 17:16:00

Zondagavond 31 augustus hebben agenten twee jongens van 14 en 17 jaar aangehouden op verdenking van het stelen van een fiets.



Rond 20.15 uur kreeg de politie een melding, dat een 15-jarige Utrechter bestolen was van zijn fiets. De jongen maakte een praatje op de Middenburcht, met zijn fiets naast zich, toen twee jongens op een zwarte scooter voorbij reden. Eén jongen stapte af, pakte de fiets en ging er vandoor.

Even later konden de jongens, 14 en 17 jaar uit Vleuten en De Meern, aan de hand van het signalement aangehouden worden aan het winkelcentrum Vleuterweide. De jongens zijn overgebracht naar het bureau, waar hun ouders in kennis gesteld zijn.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Politie zoekt meerdere verdachten van plofkraak in Franeker

De politie is op zoek naar meerdere verdachten van een plofkraak aan de Voorstraat in Franeker. Rond 03:40 uur is daar geprobeerd een geldautomaat open te breken met behulp van een explosief. De verdachten zijn er vandoor gegaan, mogelijk met scooters via de Kleijenburg. Het is op dit moment nog niet duidelijk of er iets buit is gemaakt. Er is nog niemand aangehouden.

26 april 2024 10:07 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl