Politieberichten

Bejaarde man (84) belaagd door overvaller

Etten-Leur - 2 september 2014 10:38:00

Een overvaller met kwade plannen kwam van een koude kermis thuis. Hij werd gebeten door de hond van het slachtoffer (84).



Een 84-jarige man uit Etten-Leur schrok maandagmiddag 1 september 2014 toen er rond 13.30 uur een onbekende man in zijn tuin stond. De onbekende was over de schutting geklommen achter de woning in de Van Der Poest Clementstraat.

De gemaskerde verdachte trok het slachtoffer mee de woning en eiste geld. Daarbij ontstond een worsteling. De belager had echter niet gerekend op de aanwezige hond en werd meteen in zijn been gebeten bij het betreden van de woning. De overvaller sloeg zonder enige buit op de vlucht.

Na het voorval startte zette de politie de omgeving af in de speurtocht naar de voortvluchtige dader. Rechercheurs ontfermden zich over de medewerkers en namen aangiften van hem op. Het slachtoffer was erg aangedaan over de gebeurtenissen. Geüniformeerd personeel stelde een buurtonderzoek in, terwijl de technische recherche naar achtergebleven sporen zocht. De dader is op dit moment nog niet gevonden.

Mensen die mogelijk iets verdachts zagen voor, tijdens of na dit incident in de Van Der Poest Celement worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. Heeft u informatie over de zaak of dader(s), maar wilt u anoniem blijven? Dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Inbrekers sluipen 7 woningen binnen

De politie waarschuwt voor insluipers in het gebied van Walcheren. Zo wisten insluipers in april spullen te stelen uit 7 woningen.

20 april 2024 13:09 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl