Politieberichten

Inbrekers op heterdaad betrapt

Tilburg - 17 september 2014 11:38:00

Twee mannen die bij een autobedrijf op de Kraaivenstraat probeerden in te breken zijn op heterdaad betrapt. De politie trof de twee Hagenaren (40 en 48 jaar) op het afgesloten terrein van het bedrijf aan.



De meldkamer kreeg op woensdag 17 september om 0.26 uur een melding dat er twee personen op het terrein rondliepen. Agenten waren snel ter plaatse en konden de mannen aanhouden. Ook is er een auto, die buiten de hekken geparkeerd stond, in beslaggenomen. In de auto werden twee accu's aangetroffen die vermoedelijk afkomstig zijn van diefstal. Ook lagen er twee hesjes van motorclub Satudarah in het voertuig. Uit nader onderzoek blijkt dat beiden verdachten Satudarah-lid zijn. Ze zijn ingesloten.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Ook in 2023 vertrouwen in politie goed en stabiel

Het vertrouwen van de samenleving in de politie is goed en stabiel. Tegelijkertijd hebben burgers met een buiten-Europese herkomst vaak ander contact met en andere associaties bij de politie dan burgers met een Europese/Nederlandse herkomst. Politiemensen doen ondanks een hoge werkdruk hun werk overwegend met trots en tevredenheid. Dat zijn de drie voornaamste uitkomsten van de jaarlijkse Vertrouwen- en reputatiemonitor

25 april 2024 16:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl