Politieberichten

Politie publiceert foto’s van hardloper

Delft - 17 september 2014 15:13:00

De identiteit van de hardloper die op maandag 15 september onwel werd is nog niet bekend. De politie publiceert daarom foto’s en vraagt mensen die de man herkennen om contact op te nemen.



Passanten troffen de man onwel aan op de Rotterdamseweg in Delft. Een passant startte direct de reanimantie en toegesnelde hulpdiensten brachten het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis. De toestand van de man is zorgwekkend en hij is niet aanspreekbaar. Omdat de man geen identiteitsbewijs bij zich had, kan de politie zijn identiteit niet vaststellen.

De politie publiceert daarom foto’s van de opvallende tatoeage van het slachtoffer, zijn kleding en sleutelbos. Herkent u het slachtoffer? Neem dan snel contact op met de politie via 0900-8844.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Politie onderzoekt beschieting Eindhovense woning

De politie onderzoekt een incident bij een woning aan de Satijnvlinderlaan en is op zoek naar getuigen. In de vroege ochtend van donderdag 23 april werd meerdere keren op de woning geschoten. Er is op dit moment nog geen verdachte aangehouden. De recherche is nog op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

23 april 2024 15:59 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl