Politieberichten

Vrouw aangehouden na aanbieden gestolen gouden sieraden

Gouda - 17 september 2014 15:59:00

De politie heeft vrijdag 12 september een 30-jarige vrouw aangehouden op verdenking van het aanbieden van gestolen gouden sieraden aan een opkoper.



De vrouw werd na de melding vrijdagmiddag in de winkel aangehouden wegens heling en witwassen. Bij haar werd een hoeveelheid gouden sieraden aangetroffen. De sieraden werden in beslag genomen voor verder onderzoek. Tijdens haar fouillering op het politiebureau troffen agenten nog meer sieraden aan bij de vrouw en in haar tas.

De vrouw heeft inmiddels bekend dat zij tijdens haar werk in de thuiszorg sieraden wegnam bij cliënten. Deze cliënten komen uit Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel. Tussen mei en vrijdag 12 september dit jaar zou de vrouw al meerdere keren sieraden verkocht hebben aan opkopers. Ze beweerde daarbij dat de sieraden van haar oma waren geweest. De politie doet verder onderzoek.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Inbreker aangehouden op verdenking van meerdere inbraken

Dinsdag 19 april is een 39-jarige man uit Almere aangehouden die ervan wordt verdacht meerdere inbraken te hebben gepleegd in de omgeving van de Kruidenwijk. De politie kon de man aanhouden nadat hij op camerabeelden is herkend.

19 april 2024 17:21 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl