Politieberichten

Agenten vinden zak met hennep in kofferbak

Ossendrecht - 30 september 2014 16:55:00

Dinsdagmiddag vonden agenten op de Burgemeester Voetenstraat in een auto bijna 500 gram hennep. De bestuurder is aangehouden.



Rond 14.00 uur hielden agenten op de Aanwas een verkeerscontrole. Tijdens de controle reed een personenauto te hard. Na een teken stopte de auto. Een agent vroeg de bestuurder om de auto op de controleplaats te rijden om zodoende een bekeuring uit te schrijven. Hierop reed de bestuurder hard weg. Onmiddellijk werd een motoragent opgeroepen, hij zette de achtervolging in en wist de auto op de Burgemeester Voetenstraat aan de kant te zetten. In de kofferbak vonden agenten een zak met hennep. Deze werd in beslag genomen. Bij onderzoek op het politiebureau bleek dat het ging om bijna 500 gram hennep. De 22-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom is aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Verdachte aangehouden na vondst explosief onder auto

De politie werd woensdag 24 april om 5 uur ’s nachts geattendeerd dat iemand zich verdacht ophield bij een auto aan de Lau Marizelstraat in Beverwijk.

24 april 2024 9:57 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl