Politieberichten

Politie onderzoekt ongeval met pendelkar, vrouw gewond

Apeldoorn - 30 september 2014 17:17:00

De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval dat op dinsdag 30 september plaatsvond op de parkeerplaats van Paleis Het Loo aan de Amersfoortseweg. Een 84-jarige vrouw uit Gouda werd aangereden door een pendelkar en is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen



Het ongeluk gebeurde omstreeks 13.20 uur. De vrouw maakte deel uit van een groep bezoekers. Vlakbij stond een pendelkar zonder bestuurder. Wel zat er een gehandicapte man, niet behorende bij de groep, op de passagiersstoel. Onderzocht wordt of hij per ongeluk op het gaspedaal heeft gedrukt of dat het ongeval een technische oorzaak heeft. De vrouw is voor onderzoek met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier is zij ter observatie opgenomen.

De pendelkar wordt onderzocht.

2014133250

Bron: politie.nl


Politieberichten

12 personen aangehouden tijdens actieweek Etoile

Grote hoeveelheden hard- en softdrugs, enorme bedragen contant geld, wapens en een voortvluchtige gevangene. De oogst van de Etoile-actieweek van maandag 15 tot zondag 21 april was groot. In totaal namen 124 collega’s van politie- en douanediensten in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en België deel aan deze acties.

23 april 2024 15:32 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl