Politieberichten

Getuigen gezocht van ongeval en mishandeling

Emmen - 22 oktober 2014 13:02:00

De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval op de Boslaan in Emmen en de daarop volgende mishandeling.



Een 32-jarige vrouw uit Emmen fietste donderdag 16 oktober jl. rond 15.50 uur over de Boslaan. Zij fietste daar met haar 2-jarige dochter bij haar achterop de fiets, haar 6-jarig zoontje en haar moeder. Zij zag dat een onbekende vrouw haar tegemoet kwam fietsen. De vrouw sprak in zichzelf. Toen de vrouw hen passeerde hoorde de Emmense plots en knal en daarna gehuil. Toen bleek dat de onbekende vrouw tegen de jongen wat gebotst waarna de jongen ten val kwam. De 32-jarige vrouw haalde haar dochter van de fiets en liep vervolgens naar haar zoontje om hem te helpen.

De onbekende vrouw stond bij haar fiets en kwam plots naar haar toelopen en greep de Emmense bij de keel. De moeder van de vrouw kon tussen beide komen door de onbekende vrouw een duw te geven. Vervolgens is de vrouw weggefietst. Het gaat om een vrouw van ongeveer 185 cm lang, 35-40 jaar oud, met een tenger postuur, kort donkerblond stekelig haar. Zij droeg die dag een middellange regenjas, blauwe spijkerbroek en wandelschoenen. Ze fietste op een knalroze damesfiets die voorzien was van donkerroze/paarse fietstassen en een roze mand met bloemetjespatroon voorop de fiets. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval en/of naar mensen die informatie hebben over deze onbekende vrouw naar aanleiding van het signalement. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of www.politie.nl/melden.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Twee aanhoudingen na straatroof Santpoort-Noord

De politie heeft twee personen aangehouden voor betrokkenheid bij een straatroof op dinsdag 26 maart 2024 op de Valckenhoeflaan in Santpoort-Noord. De aangehouden verdachten zijn een 15-jarige jongen uit IJmuiden en een 14-jarige jongen uit Hoofddorp.

28 maart 2024 17:52 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl