Politieberichten

Update drugsdoden dance event

Amsterdam - 22 oktober 2014 13:19:00

Op de lichamen van de twee mannen die het afgelopen weekend vermoedelijk overleden als gevolg van drugsgebruik tijdens aanwezigheid op één van de feesten van het Amsterdam Dance Event is sectie verricht.



Uit deze sectie is vast komen te staan dat hun overlijden veroorzaakt is door orgaanfunctiestoornissen vermoedelijk veroorzaakt door drugsgebruik. Om welke drugs het gaat en of het gaat om vervuilde drugs zal toxicologisch- en bloedonderzoek moeten uitwijzen. Dat aanvullende onderzoek is inmiddels gelast door de officier van justitie gekoppeld aan deze zaak. Uit verklaringen rondom de slachtoffers is gebleken dat degene die de drugs verkocht zou hebben aan de slachtoffers niet één en dezelfde persoon is geweest.

De recherche roept iedereen op om contact op te nemen met het team wanneer zij kennisdragen of informatie hebben over wie de diverse verkopers zijn geweest. Daartoe kan contact worden opgenomen met het algemene politienummer 0900-8844. Anoniem kan dat via Bel M op 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Twee aanhoudingen na straatroof Santpoort-Noord

De politie heeft twee personen aangehouden voor betrokkenheid bij een straatroof op dinsdag 26 maart 2024 op de Valckenhoeflaan in Santpoort-Noord. De aangehouden verdachten zijn een 15-jarige jongen uit IJmuiden en een 14-jarige jongen uit Hoofddorp.

28 maart 2024 17:52 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl