Politieberichten

Aanhoudingen tijdens Donkere Dagen Offensief

Haarlem - 22 oktober 2014 14:05:00

Enkele weken geleden is het zogeheten Donkere Dagen Offensief van start gegaan. Tijdens de donkere herfst- en wintermaanden neemt de kans op woninginbraken, overvallen en straatroven toe. De politie neemt daarom tijdens deze ‘donkere dagen’ extra maatregelen om criminaliteit te voorkomen en daders snel te pakken.



Door de extra inzet van politiemensen is vrijdagavond rond 21.30 uur een woninginbreker aangehouden na een woninginbraak aan de Prof. Eijkmanlaan. De jongeman, 17 jaar uit Haarlem, werd op heterdaad betrapt en aangehouden.
Op dezelfde avond is een 24-jarige snorfietser uit Heemstede aangehouden. Bij een verkeerscontrole aan de Engelandlaan werd duidelijk dat hij bijna twintig XTC-pillen en enkele grammen speed bij zich had. Deze zijn in beslaggenomen, de man is meegenomen naar het politiebureau.
Kijk hier voor informatie over het Donkere Dagen Offensief

2014203432

Bron: politie.nl


Politieberichten

Ook in 2023 vertrouwen in politie goed en stabiel

Het vertrouwen van de samenleving in de politie is goed en stabiel. Tegelijkertijd hebben burgers met een buiten-Europese herkomst vaak ander contact met en andere associaties bij de politie dan burgers met een Europese/Nederlandse herkomst. Politiemensen doen ondanks een hoge werkdruk hun werk overwegend met trots en tevredenheid. Dat zijn de drie voornaamste uitkomsten van de jaarlijkse Vertrouwen- en reputatiemonitor

25 april 2024 16:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl