Politieberichten

Man valt vrouw lastig in bus

Beuningen - 22 oktober 2014 15:48:00

Dinsdagmiddag heeft de politie op de Leigraaf in Beuningen een 44-jarige man afkomstig uit China aangehouden. Hij wordt verdacht van aanranding. De man die overigens onder invloed van alcohol was, had een vrouw lastig gevallen. Hij bleek ook illegaal in Nederland te verblijven.



De gewaarschuwde agenten waren in de buurt en kort na de melding bij de bus die bij de halte op de Leigraaf was blijven staan. Daar troffen zij het slachtoffer in de bus aan. Achter de chauffeur lag op de stoel een man te slapen. Dit bleek de Chinees die de vrouw had lastig gevallen. Zowel de chauffeur als een andere reiziger waren getuige van het gedrag van de man. De verdachte verzette zich tijdens zijn aanhouding maar werd toch in de boeien geslagen en meegenomen naar het politiebureau in Nijmegen. Hij wordt vrijdag voorgeleid in Arnhem. Daarna zal hij worden overgedragen aan de Vreemdelingenrecherche.

2014103411

Bron: politie.nl


Politieberichten

Grote controle in ‘Week tegen ondermijnende criminaliteit’

Op twee plekken in de stad heeft de politie op 17 april verkeerscontroles uitgevoerd samen met de Gemeente Utrecht, Belastingdienst en Douane. Er werden in totaal zeven aanhoudingen verricht en 39 bekeuringen gegeven. De controle is gehouden in de Week tegen de ondermijnende criminaliteit, waarbij verschillende veiligheidspartners aandacht vragen voor de aanpak van ondermijning en het belang ervan.

18 april 2024 17:24 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl