Politieberichten

Vijfhonderd bestuurders bekeurd bij wegafsluiting

Terneuzen - 22 oktober 2014 17:03:00

Zaterdag 17 en zondag 18 oktober is in de omgeving van de toekomstige Sluiskiltunnel de snelheid gecontroleerd van 3.800 voertuigen.



Afgelopen weekend was er een wegafsluiting van de Tractaatweg (N62) tussen Terneuzen en Axel, die werd veroorzaakt door werkzaamheden aan de aan- en afvoerwegen van de Sluiskiltunnel. Hierbij werd het verkeer onder andere omgeleid via de N252 (Magrette en Koegorspolder).

Tijdens deze afsluiting heeft de politie snelheidscontroles gehouden. Hierbij werden 500 bestuurders geflitst. Het hoogste aantal overtredingen (375) vond plaats in de Koegorspolder, waar een maximum snelheid van 60 km/u geldt.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Politie zoekt meerdere verdachten van plofkraak in Franeker [Update 15:30 uur]

De politie is op zoek naar meerdere verdachten van een plofkraak aan de Voorstraat in Franeker. Rond 03:40 uur is daar geprobeerd een geldautomaat open te breken met behulp van een explosief. De verdachten zijn er vandoor gegaan, mogelijk met scooters via de Kleijenburg. Het is op dit moment nog niet duidelijk of er iets buit is gemaakt. Er is nog niemand aangehouden.

26 april 2024 10:07 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl