Politieberichten

Twee aanhoudingen na drugsvangst

Gorredijk - 24 oktober 2014 13:28:00

De politie hield donderdagavond in een woning aan de Brouwerij in Gorredijk twee mannen (21 en 45 jaar) aan voor drugsbezit.



Agenten belden bij de woning aan, omdat de bewoner nog boetes had openstaan. De 21-jarige man was als enige thuis. Hij liet de agenten binnen. In de woonkamer troffen de agenten zo’n 20 joints aan. Hierop werd de 21-jarige aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Even later kwam de hoofdbewoner, de 45-jarige man, bij zijn woning. Ook hij werd aangehouden en ingesloten. Bij nader onderzoek in het pand werd bijna 4,5 gram wiet, 900 gram hash, 8 gram met een mix van tabak/wiet en 819 voorgedraaide joints in beslag genomen.

Ten slotte vonden de agenten in een koffer diverse parfums, kleding en schoenen met de labels er nog aan. Ook deze spullen werden in beslag genomen. De verdachten worden vandaag gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Wie weet meer over explosie bij woning Riekvoorde Spijkenisse?

De bewoners van een woning aan de Riekvoorde schrokken in de nacht van woensdag op donderdag om 03.00 uur wakker van een harde knal. Er bleek een explosief te zijn afgegaan bij hun voordeur. De deur en de drempel liepen daarbij brandvlekken op. Niemand raakte gewond. Agenten doen vandaag buurtonderzoek en zoeken naar camerabeelden uit de omgeving.

25 april 2024 10:41 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl