Politieberichten

Dronken automobilist ramt voorgevel woning

Roosendaal - 24 oktober 2014 14:23:00

Afgelopen nacht is een 19-jarige man uit Roosendaal aangehouden nadat hij met een voertuig de macht over het stuur is verloren en tegen een voorgevel van een woning tot stilstand komt.



De man is samen met een vriend na een avondje stappen op weg naar huis. Omstreeks 04.30 uur vliegt de bestuurder op de Flintdijk uit de bocht en komt met het voertuig op zijn kant tegen de voorgevel van een woning tot stilstand. Bij deze manoeuvre is ook een geparkeerde auto beschadigd geraakt. Bij deze aanrijding zijn geen gewonden gevallen.

De bestuurder is voor verhoor en een ademanalyse meegenomen naar het bureau. Daar blijkt dat hij meer dan drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol heeft genuttigd (695 u/gl). Zijn rijbewijs is ingevorderd. Na verhoor mocht hij met een proces-verbaal op zak weer naar huis.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Twee aanhoudingen na straatroof Santpoort-Noord

De politie heeft twee personen aangehouden voor betrokkenheid bij een straatroof op dinsdag 26 maart 2024 op de Valckenhoeflaan in Santpoort-Noord. De aangehouden verdachten zijn een 15-jarige jongen uit IJmuiden en een 14-jarige jongen uit Hoofddorp.

28 maart 2024 17:52 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl