Politieberichten

Politie en Belastingdienst innen 25.000 euro aan openstaande boetes

Spijkenisse - 31 oktober 2014 14:09:00

De politie en de Belastingdienst hebben donderdag een gezamenlijke controle gehouden op de Groene Kruisweg in Spijkenisse. Daarbij werden duizenden euro’s geïnd aan openstaande boetes, meer dan twintig auto’s in beslag genomen en bekeuringen uitgeschreven voor verkeersovertredingen.



De controle vond plaats van 14.45 tot 21.00 uur. Er werd gebruikt gemaakt van het ANPR-systeem. Daarbij kwamen voor de politie vijf personen aan het licht, die gezamenlijk nog 2500 euro aan boete’s hadden openstaan. De Belastingdienst inde ruim 22.000 euro aan openstaande boetes. Daarnaast nam de dienst 22 auto’s in beslag.

Er werd ook gecontroleerd op verkeerszaken. Daarbij werden bekeuringen uitgeschreven voor onder meer verlopen APK, niet dragen van de gordel en defecte verlichting. Acht bestuurders werden bekeurd, omdat hun auto te veel geluid produceerde.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man verwondt baasje en hond met mes en wordt aangehouden

Een uit de hand gelopen woordenwisseling tussen twee hondeneigenaren op de Treurenburgstraat mondde donderdagavond uit in een steekpartij. Daarbij raakten een man en zijn hond gewond. De verdachte, een 43-jarige Eindhovenaar, werd thuis aangehouden en zit vast.

29 maart 2024 11:22 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl