Politieberichten

Van links naar rechts

Purmerend - 31 oktober 2014 14:41:00

Op vrijdagmorgen omstreeks 01.00 uur zag de politie een personenauto vanuit de richting Amsterdam rijden op de N247. De bestuurder had de hele breedte van de rijbaan nodig en schoot van links naar rechts, waarbij hij ternauwernood bomen in de berm mistte.



Bij controle van het kenteken, bleek dat de eigenaar al eerder was gecontroleerd terwijl hij onder invloed van alcohol verkeerde. Toen de politie de bestuurder wilde laten stoppen reageerde deze niet op het stopteken. Ook reageerde hij niet op knipperend groot licht of het blauwe zwaailicht. Pas toen de politie ook de sirene aanzette, leek de bestuurder te stoppen. Toen de politie naar de auto toeliep, gaf de bestuurder echter weer gas en ging er vandoor. Even verderop kon hij worden klemgereden.

De man bleek alcohol te hebben gebruikt. Hij blies 710 ug/l. Dat is ruim drie maal het voor hem geldende maximum van 220 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.

2014216049

Bron: politie.nl


Politieberichten

Twee aanhoudingen na straatroof Santpoort-Noord

De politie heeft twee personen aangehouden voor betrokkenheid bij een straatroof op dinsdag 26 maart 2024 op de Valckenhoeflaan in Santpoort-Noord. De aangehouden verdachten zijn een 15-jarige jongen uit IJmuiden en een 14-jarige jongen uit Hoofddorp.

28 maart 2024 17:52 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl