Politieberichten

Fietser belaagd, politie zoekt getuigen

Doetinchem - 31 oktober 2014 17:05:00

Donderdagmiddag 30 oktober is in Doetinchem een 15-jarige fietser uit Wehl door een man belaagd. Het incident vond rond 15.15 uur plaats op het fietspad aan de Stokhorstweg richting de Edisonstraat. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen. Bent u getuige geweest? Bel dan 0900-8844.



De jongen fietste donderdagmiddag rond 15.15 uur over het betreffende fietspad dat langs de Oude-IJssel en achter het pand van Printing Partners loopt. Op het moment dat hij met het fietspad de bocht naar links maakte, werd hij door een onbekende man belaagd. 

Deze man kwam plots uit de naastgelegen bosjes tevoorschijn en pakte hem vast. Hij belette hem om verder te fietsen en dreigde met een mes of ander scherp voorwerp. Vervolgens vluchtte de man al rennend richting de Edisonstraat. 

De jongen is na het incident naar huis gefietst waarna er bij de politie melding is gemaakt van het incident. De fietser was erg geschrokken en had krassen in zijn nek. Hij is voor controle langs de huisarts gegaan. 

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Het gebied wordt veel gebruikt door fietsers en wandelaars en de politie hoopt dan ook dat er personen zijn geweest die getuige waren van de belaging.

Het gaat om een blanke man van rond de 1.78 meter lang en ca. 40 á 45 jaar oud. De man heeft kort haa en hij had een ongeschoren gezicht. Hij droeg een zwarte broek en zwarte, knielange, leren jas. 

Personen die getuigen zijn geweest of mogelijk de onbekende man vlak voor het incident in de omgeving hebben zien lopen, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844. 

(2014149208)

Bron: politie.nl


Politieberichten

Politie vermoedt vergissing bij beschieten woning

Op 19 maart werd een woning aan de Oostendelaan in Eindhoven beschoten. Na uitgebreid onderzoek sluiten wij niet uit dat de dader een verkeerde woning onder vuur heeft genomen.

29 maart 2024 12:53 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl