Politieberichten

Man aangehouden na rijden onder invloed

Arnhem - 22 november 2014 12:02:00

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 november op de Lange Wal in Arnhem een 32-jarige automobilist uit Doetinchem aangehouden.



Surveillerende agenten reden rond 02.00 uur over de Lange Wal toen een automobilist, bij het zien van de politieauto, plots zijn auto langs de weg parkeerde en wegliep. De agenten vertrouwden het niet en spraken hem aan. De man had bloeddoorlopen ogen en bleef ontkennen dat hij even daarvoor had autogereden. De man is hierop aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan een ademanalyse. Daarnaast bleek hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs, deze was eerder al ongeldig verklaard. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

(2014179412)

Bron: politie.nl


Politieberichten

Ook in 2023 vertrouwen in politie goed en stabiel

Het vertrouwen van de samenleving in de politie is goed en stabiel. Tegelijkertijd hebben burgers met een buiten-Europese herkomst vaak ander contact met en andere associaties bij de politie dan burgers met een Europese/Nederlandse herkomst. Politiemensen doen ondanks een hoge werkdruk hun werk overwegend met trots en tevredenheid. Dat zijn de drie voornaamste uitkomsten van de jaarlijkse Vertrouwen- en reputatiemonitor

25 april 2024 16:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl