Politieberichten

Man aangehouden voor diefstal honderden kratten

Tholen - 22 november 2014 14:02:00

Zaterdagmorgen vroeg is op de Eendrachtsweg een man aangehouden, omdat hij vermoedelijk betrokken was bij een diefstal aan de Energieweg.



Rond 02.15 uur ontdekten enkele getuigen dat bij een bedrijf aan de Energieweg door enkele daders kratten werden gestolen. Na de ontdekking vluchten de daders te voet en met een bedrijfsauto weg. Tijdens de vlucht verloor de auto nog enkele kratten.

In de omgeving werd door agenten naar de daders gezocht. Rond 04.00 uur zagen zij op de Eendrachtsweg een verdachte jongeman lopen. De 19-jarige Dordtenaar werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar hij werd ingesloten. Zaterdagmiddag kreeg hij te horen dat hij langer moet blijven.

De eigenaar van de kratten heeft aangifte gedaan. De daders hebben bijna 600 kratten gestolen. De politie stelt een onderzoek naar de diefstal in.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man belt tientallen keren onnodig 112 en is aangehouden

In korte tijd belde een 52-jarige Haarlemmer 45 keer met noodnummer 112 om de centralisten uit te schelden. Hij is aangehouden.

28 maart 2024 10:26 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl