Politieberichten

Gewonde man op straat gevonden door voorbijganger

Tilburg - 22 november 2014 14:01:00

Een man die zijn hond uitliet heeft vanmorgen 22 november rond 06.30 uur een gewonde man gevonden die op de Kruisvaardersstraat lag. De man is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen.



De politie kreeg om 06.30 uur een melding dat de gewonde 36-jarige man op de grond lag. Hij was buiten bewustzijn. De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht. De politie zette de plek af en startte een onderzoek naar het voorval. Daarbij is de Technische recherche een onderzoek gestart en ook werd later in de morgen een buurtonderzoek gehouden. Er wordt ook gekeken of er camerabeelden zijn van de omgeving. Het is onduidelijk of het een misdrijf betreft of een ongeval.

Naast het onderzoek dat loopt doet de politie een beroep op u. Heeft u informatie over dit voorval, heeft u iets gezien of gehoord? Dan kunt u bellen met 0900-8844.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Twee aanhoudingen na straatroof Santpoort-Noord

De politie heeft twee personen aangehouden voor betrokkenheid bij een straatroof op dinsdag 26 maart 2024 op de Valckenhoeflaan in Santpoort-Noord. De aangehouden verdachten zijn een 15-jarige jongen uit IJmuiden en een 14-jarige jongen uit Hoofddorp.

28 maart 2024 17:52 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl