Politieberichten

Mannen aangehouden met inbrekerswerktuig

Apeldoorn - 22 november 2014 15:58:00

De politie heeft, los van elkaar, vrijdagavond en -nacht twee mannen aangehouden in Apeldoorn met inbrekerswerktuig in hun bezit. Één van hen reed ook onder invloed, zonder geldig rijbewijs in een onverzekerde auto.



Een 22-jarige automobilist uit Ede werd rond 23.45 uur door de politie ter controle staande gehouden aan de Laan van Spitsbergen. Bij controle van de technische eisen van zijn auto ontdekte de politie dat de man inbrekerswerktuig, waaronder een breekijzer, in zijn auto verborgen hield. Hierop is hij aangehouden. De inbrekersspullen en de auto van de man zijn in beslag genomen door de politie. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Een 40-jarige man uit Babberich werd rond 04.30 uur aangehouden aan het Amphion. De automobilist werd ter controle aan de kant gezet. Hij bleek te rijden zonder geldig rijbewijs, in een onverzekerde auto en was onder invloed van alcohol (hij blies op het politiebureau 295 ug/l). Ook bleek hij inbrekerswerktuigen in zijn auto te hebben liggen. De man is aangehouden en ingesloten. De politie neemt alle overtredingen op in een proces-verbaal.

2014179079 / 2014179313

Bron: politie.nl


Politieberichten

Overlast drugsdealers gestopt na inval

De politie heeft met een onderzoek in een woning een overlastsituatie gestopt. De buurt had veel last van aanloop bij de woning van mogelijke klanten voor drugs.

19 april 2024 10:54 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl