Politieberichten

Politie zoekt getuigen verkeersruzie

Overloon - 26 november 2014 13:38:00

De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op woensdagmiddag 19 november rond 16.30 uur plaatsvond op de kruising Stevensbeekseweg / Rondweg in Overloon, vlakbij Venray.



Een 16-jarige scholier werd door een nog onbekende automobilist mishandeld en liep daarbij letsel op aan nek en hals. Het slachtoffer fietste samen met een schoolvriend naar huis en beiden stonden iets langer stil op de kruising omdat de een de ander niet doorliet bij wijze van grap. Een passerende automobilist raakte hierdoor geïrriteerd, stapte uit en sloeg de jongen. Tevens duwde de verdachte de jongen waardoor deze viel en met zijn nek op de stoeprand terecht kwam. Ook greep de verdachte het slachtoffer naar zijn keel en zette een verwurging in waardoor deze korte tijd geen lucht kreeg. Een voorbijganger wist de verdachte tot rust te krijgen waarna de jongen verder fietste. Onderweg werd hij onwel en moest door zijn vader worden opgehaald. Hij moest zich onder medische behandeling stellen. De fiets van het slachtoffer liep ook schade op. Het signalement van de man luidt als volgt: blanke huidskleur, sprak Brabants dialect, circa 50 tot 60 jaar, ongeveer 1.80 meter groot, grijzend kort haar, stevig postuur en hij droeg een bril. De auto waarin deze persoon reed betrof een 4- deurs personenauto, lichtkleurig en een Nederlands kenteken. Er zijn diverse mensen de kruising gepasseerd ten tijde van deze mishandeling. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Venray via 0900-8844.

2014152086

Bron: politie.nl


Politieberichten

Twee aanhoudingen bij poging tot pinpasfraude 90-jarige vrouw

Twee jonge mannen zijn aangehouden op maandag 22 april, omdat zij verdacht worden van poging tot pinpasfraude bij een 90-jarige vrouw. Het gaat om een 20-jarige Amsterdammer en een 16-jarige jongen uit Heemskerk. In hun auto werd een kistje met sieraden aangetroffen, die mogelijk van een ander slachtoffer zijn. De recherche is opzoek naar de rechtmatige eigenaar van deze sieraden.

23 april 2024 12:52 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl