Politieberichten

Vrouw overleden na ongeval

Ermelo - 26 november 2014 13:17:00

Een 77-jarige Ermelose is in de nacht van dinsdag op woensdag 26 november in het Utrechtse UMC overleden aan de gevolgen van een ongeval op de Hortensialaan. Het ongeval gebeurde dinsdagochtend en naar de oorzaak wordt een onderzoek ingesteld.



De alarmcentrale kreeg omstreeks 11.45 uur een melding van een ongeval tussen een auto en een fietsster. Twee surveillance-eenheden van de Koninklijke Marechaussee die in de buurt waren, stelden een onderzoek in. Op de plaats van het ongeval werd een gewonde vrouw aangetroffen. Het slachtoffer werd ernstig gewond naar het Utrechtse ziekenhuis overgebracht, waar zij in de loop van de nacht is overleden.

De toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk en om die reden worden getuigen gevraagd om contact op te nemen met de Koninklijke Marechaussee via 055-5774444.

2014186256

Bron: politie.nl


Politieberichten

Grote controle in ‘Week tegen ondermijnende criminaliteit’

Op twee plekken in de stad heeft de politie op 17 april verkeerscontroles uitgevoerd samen met de Gemeente Utrecht, Belastingdienst en Douane. Er werden in totaal zeven aanhoudingen verricht en 39 bekeuringen gegeven. De controle is gehouden in de Week tegen de ondermijnende criminaliteit, waarbij verschillende veiligheidspartners aandacht vragen voor de aanpak van ondermijning en het belang ervan.

18 april 2024 17:24 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl