Politieberichten

Man aangehouden voor belediging politiemedewerkster

Makkum - 26 november 2014 15:15:00

Een 32-jarige inwoner van Opheusden werd maandagmiddag aangehouden nadat hij een politiemedewerkster van het Regionaal Service Centrum in Groningen telefonisch ernstig had beledigd. De politiemedewerkster deed dan ook aangifte.



De man had maandagmorgen telefonisch contact gezocht met de politie via 0900-8844. Hij wilde een afspraak maken met de politie in Leeuwarden. Tijdens het gesprek begon de man te schelden. Toen hij op zijn gedrag werd aangesproken, begon de 32-jarige de politiemedewerkster ernstig te beledigen. Het gesprek werd beëindigd en de politiemedewerkster deed vervolgens aangifte. De 32-jarige man werd later die middag op zijn tijdelijke woonadres in Makkum aangehouden. Na verhoor werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Twee aanhoudingen na vondst grote hoeveelheid drugs

Bij een controle van twee voertuigen is in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. Twee verdachten, een 49-jarige man uit Den Haag en een 41-jarige vrouw uit Zoetermeer, zijn aangehouden.

28 maart 2024 13:42 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl