Politieberichten

Recherche zoekt getuigen vechtpartij cafe De Kraai

Amsterdam - 26 november 2014 15:56:00

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het schietincident dat plaatsvond in café De Kraai aan de Kruitberghof in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 november jl. is dringend op zoek naar getuigen die informatie hebben over een vechtpartij de avond ervoor.



Die zaterdagnacht, rond half 3, wordt er plotseling meerdere keren in het café in Amsterdam Zuidoost geschoten, waar op dat moment zo'n 100 mensen aanwezig zijn. De actie lijkt gericht op één persoon, vier mensen raken gewond. Uit onderzoek blijkt nu dat de schietpartij vermoedelijk verband houdt met een vechtpartij die de nacht ervoor (vrijdag op zaterdag) rond 03.00 uur, in hetzelfde café heeft plaatsgevonden.

Bezoekers van het café die de bewuste zaterdagnacht aanwezig waren, maar vooral ook diegenen die getuige of betrokken zijn geweest bij de vechtpartij op vrijdagavond 7 november worden met klem verzocht contact op te nemen. Zij kunnen bellen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar op 0800-7000.

Bureau 020 en Bureau NH

De opsporingsprogramma's Bureau 020 (AT5) en Bureau NH (RTVNH) besteden woensdagavond 26 november ook aandacht aan deze zaak.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Automobilist duikt weg voor een bekeuring en crasht

De politie hield met de steun van de provincie Noord-Brabant donderdag 28 maart 2024 een actie “Ogen op de Weg”. Deze zogeheten MONO-actie moet afleiding in het verkeer tegengaan waardoor de verkeersveiligheid wordt verhoogd. In totaal zijn er tijdens deze controle 195 bestuurders bekeurd.

29 maart 2024 10:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl