Politieberichten

Tas met laatste geld voor kerstdiner gestolen

Breda - 19 december 2014 16:16:00

Op de Adriaan van Bergenstraat is vrijdagmiddag rond 12.45 uur de tas van een bejaarde dame gestolen. In de tas zat haar laatste geld, bedoeld voor het kerstdiner met haar zieke man.



De vrouw (79) had zojuist wat boodschappen gedaan met haar scootmobiel. Haar handtas zat in het mandje voorop. De bejaarde vrouw had moeite de zware boodschappentas binnen in haar huis te krijgen en was dus even weg bij haar vervoermiddel. In de tijd dat zij de boodschappentas binnen zette, hebben vermoedelijk twee jongens op de fiets de handtas uit haar scootmobiel gestolen. Daarin zat naast het laatste maandgeld voor het kerstdiner ook een foto van de overleden dochter van de vrouw.

De politie zoekt getuigen die weten waar de tas van de vrouw gebleven is, met daarin de foto's en het geld. Het is een zwarte handtas met 2 vakken met ritsen, 2 leren hengsels en 3 vakjes met klepjes aan de voorkant van de tas. Heeft u iets gezien dat te maken heeft met dit voorval of heeft u andere informatie? Dan kunt u bellen met de politie via 0900-8844.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Krakerspand ontruimd; illegaal feest mogelijk voorkomen

De politie heeft vrijdagavond rond 18.00 een krakerspand in Eindhoven ontruimd. De uitzetting verliep rustig. In het bedrijfspand werd een grote hoeveelheid geluidsapparatuur aangetroffen. Mogelijk is hiermee een illegaal feest voorkomen.

26 april 2024 19:44 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl