Politieberichten

Korpschef besluit half januari over voorwaarden ondernemingsraad

Nederland - 19 december 2014 16:51:00

Korpschef Gerard Bouman gaf vrijdag 19 december te kennen dat hij half januari 2015 een besluit neemt over het Formatie- en Reorganisatieplan Nationale Politie. Bespreking van deze plannen met de Centrale Ondernemingsraad (COR) leidde op 5 december tot een negatief advies. De COR gaf aan bereid te zijn een positief advies te geven als voldaan werd aan een aantal voorwaarden. Beide partijen zijn constructief met elkaar in overleg.



Een besluit over het Reorganisatieplan is nodig om de reorganisatie feitelijk te kunnen uitvoeren. Daarna kan de Plaatsingsadviescommissie (PAC) haar werk gaan doen om te zorgen dat politiemedewerkers op de juiste plek in de organisatie terechtkomen. Volgens planning start de PAC haar werkzaamheden in februari 2015. De voorwaarden van de COR gaan onder meer over de kosten van de reorganisatie, een verantwoorde overgang naar de nieuwe bedrijfsvoering en mogelijkheden die het korps biedt voor Het Nieuwe Werken.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Een woning vol met drugs en explosief materiaal

De politie vond donderdagmiddag 18 april harddrugs, een zelfgemaakte vuurwerkbom en tassen vol met vuurwerk in een woning in het Kraanstraatje. De bewoner was niet thuis en zal later verantwoording moeten afleggen.

20 april 2024 10:54 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl