Politieberichten

Man aangehouden op verdenking van brandstichting

Woerden - 19 december 2014 17:30:00

De politie heeft vrijdag 19 december naar aanleiding van een vermoedelijke brandstichting in een gezondheidsinstelling in Woerden, een 50-jarige man uit Zeist aangehouden.



Vrijdag omstreeks 12.40 uur brak brand uit in een instelling aan de Blekerijlaan in Woerden. De brandweer bluste de brand en clienten en medewerkers van de instelling werden opgevangen in de omgeving. Drie medewerkers van de instelling zijn door ambulancepersoneel behandeld, één van hen moest naar de eerste hulp. De politie zette vrijwel gelijktijdig met het ontstaan van de brand Burgernet in, omdat het vermoeden bestond dat de gezochte man betrokken zou zijn geweest bij het ontstaan van de brand. Inmiddels is deze man aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Ook in 2023 vertrouwen in politie goed en stabiel

Het vertrouwen van de samenleving in de politie is goed en stabiel. Tegelijkertijd hebben burgers met een buiten-Europese herkomst vaak ander contact met en andere associaties bij de politie dan burgers met een Europese/Nederlandse herkomst. Politiemensen doen ondanks een hoge werkdruk hun werk overwegend met trots en tevredenheid. Dat zijn de drie voornaamste uitkomsten van de jaarlijkse Vertrouwen- en reputatiemonitor

25 april 2024 16:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl