Politieberichten

Twee mannen aangehouden voor mishandeling

Almere - 1 februari 2015 13:32:00

Op de Marktmeesterstraat hebben twee en mogelijk drie mannen een andere man mishandeld. De politie hield twee verdachten aan.



Om 05.30 uur werden surveillerende agenten door taxichauffeurs geroepen omdat er flink werd gevochten op de Marktmeesterstraat. Toen de agenten de oproer zagen wees een getuige twee verdachten aan en kwam het slachtoffer bebloed aanlopen. De getuigen vluchtten weg in de richting van het station. Agenten zagen de twee mannen rennen op het Busplein. Daar weden de mannen, van 28 en 30 jaar oud en afkomstig uit Almere, ingerekend. Het slachtoffer, een 19 jarige man uit Almere, zou na een woordenwisseling flink geslagen en geschopt zijn. De zaak is in onderzoek.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Ook in 2023 vertrouwen in politie goed en stabiel

Het vertrouwen van de samenleving in de politie is goed en stabiel. Tegelijkertijd hebben burgers met een buiten-Europese herkomst vaak ander contact met en andere associaties bij de politie dan burgers met een Europese/Nederlandse herkomst. Politiemensen doen ondanks een hoge werkdruk hun werk overwegend met trots en tevredenheid. Dat zijn de drie voornaamste uitkomsten van de jaarlijkse Vertrouwen- en reputatiemonitor

25 april 2024 16:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl