Politieberichten

Man in woning overvallen door twee daders

Loosdrecht - 1 februari 2015 13:53:00

In de nacht van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari is een bewoner van de Nieuw-Loosdrechtsedijk in zijn woning overvallen. De daders gingen er vandoor op een grijze herenfiets.



Rond 00.45 uur trof een bewoner van de Nieuw-Loosdrechtsedijk plotseling twee onbekende personen in zijn woning aan. De verdachten hadden zich vermomd, gebruikten geweld en eisten geld. De mannen vluchtten met onbekende buit weg op een grijze herenfiets. De politie werd gebeld en zocht onmiddellijk naar de verdachten, maar ze werden niet meer gevonden. De bewoner raakte licht gewond. Het onderzoek wordt voortgezet.

Mocht u informatie hebben over deze overval, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of u kunt uw melding volledig anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (tel 0800-7000).

Bron: politie.nl


Politieberichten

Overvaller na zes jaar geïdentificeerd dankzij DNA

Dankzij een match in de DNA-databank is zes jaar na een overval in Pijnacker een derde verdachte geïdentificeerd. De verdachte, een 25-jarige Amsterdammer, kwam zich dinsdag 16 april melden aan het politiebureau en is daar aangehouden.

18 april 2024 15:44 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl