Politieberichten

Getuigen incident Bussum gezocht

Bussum - 1 februari 2015 13:51:00

Op vrijdag 30 januari heeft de politie een 32-jarige man uit Naarden aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en bedreiging.



Rond 13.30 uur kreeg de politie de melding dat een man op de Nassaulaan had geroepen dat hij een wapen bij zich had en mensen iets aan wilde doen. Diverse winkelende mensen zagen en hoorden de man en voelden zich hierdoor bedreigd. De man kon later die middag door agenten worden aangehouden en bleek geen wapen bij zich te hebben. Hij bevond zich vermoedelijk in verwarde toestand. De politie komt graag in contact met personen die vrijdagmiddag met deze man zijn geconfronteerd.

Bent u getuige geweest van dit incident, neemt u dan alstublieft contact op met de politie in Bussum via 0900-8844.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Grote controle in ‘Week tegen ondermijnende criminaliteit’

Op twee plekken in de stad heeft de politie op 17 april verkeerscontroles uitgevoerd samen met de Gemeente Utrecht, Belastingdienst en Douane. Er werden in totaal zeven aanhoudingen verricht en 39 bekeuringen gegeven. De controle is gehouden in de Week tegen de ondermijnende criminaliteit, waarbij verschillende veiligheidspartners aandacht vragen voor de aanpak van ondermijning en het belang ervan.

18 april 2024 17:24 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl