Politieberichten

Gewonde man aangetroffen, politie zoekt getuigen

Veenendaal - 1 februari 2015 13:45:00

Op het Raadhuisplein is zondagnacht 1 februari een man gewond geraakt. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is.



Om 03.10 uur kreeg de politie de melding dat er op het Raadhuisplein een man zat die gewond was aan zijn hoofd en been. Agenten zagen dat de man, een 28-jarige inwoner van Veenendaal, geholpen werd door omstanders, maar niemand had precies gezien wat er gebeurd was en de man zelf kon het ook niet vertellen. De man had verwondingen aan zijn hoofd en volgens ambulancemedewerkers had hij zijn enkel gebroken. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens getuigen zou de man kort daarvoor ruzie hebben gehad met een andere man. Zijn signalement luidt: blanke man van ongeveer 22 jaar oud, kort haar met een kuifje, 1.90 tot 1.95 meter lang, breed postuur, droeg een zwarte jas, Nike schoenen, lichte spijkerbroek.

De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is en vraagt de bovengenoemde man en getuigen zich te melden bij de politie van het district Heuvelrug, via tel: 0900-8844. Anoniem kunnen tipgevers bellen met Meld Misdaad Anoniem, via tel: 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Ook in 2023 vertrouwen in politie goed en stabiel

Het vertrouwen van de samenleving in de politie is goed en stabiel. Tegelijkertijd hebben burgers met een buiten-Europese herkomst vaak ander contact met en andere associaties bij de politie dan burgers met een Europese/Nederlandse herkomst. Politiemensen doen ondanks een hoge werkdruk hun werk overwegend met trots en tevredenheid. Dat zijn de drie voornaamste uitkomsten van de jaarlijkse Vertrouwen- en reputatiemonitor

25 april 2024 16:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl