Politieberichten

Vier personen aangehouden in onderzoek drugshandel

Terneuzen - 1 februari 2015 14:39:00

Donderdagavond 29 januari 2015 werden vier personen gearresteerd op verdenking van overtreding van de Opiumwet.



De politie startte een onderzoek nadat er overlastmeldingen waren binnengekomen over vermoedelijke drugshandel vanuit een pand aan de Larixstraat. Donderdagavond 29 januari hield de politie een actie. In het pand werden harddrugs, heroïne en cocaïne, gevonden. De drugs werden in beslag genomen. In totaal werden vier personen aangehouden. Het gaat om een 33-jarige vrouw uit Hulst en drie mannen (53, 56 en 39 jaar) uit Terneuzen. Drie verdachten mochten na verhoor weer naar huis. Een verdachte wordt aanstaande maandag voorgeleid bij de Rechter-Commissaris.

Bij de bestrijding van drugsoverlast, in welke vorm dan ook, is uw melding van groot belang. U kunt de drugsoverlastlijn bellen via het gratis (en eventueel anonieme) telefoonnummer 0800 - 0225085. Bent u van mening dat direct politieoptreden vereist is, bel dan 0900 - 8844. Het Meldpunt Drugsoverlast kan alle informatie goed gebruiken om deze mogelijk met andere gegevens te bundelen. Dat maakt het voor de politie makkelijker deze overlast te bestrijden.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man verwondt baasje en hond met mes en wordt aangehouden

Een uit de hand gelopen woordenwisseling tussen twee hondeneigenaren op de Treurenburgstraat mondde donderdagavond uit in een steekpartij. Daarbij raakten een man en zijn hond gewond. De verdachte, een 43-jarige Eindhovenaar, werd thuis aangehouden en zit vast.

29 maart 2024 11:22 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl