112 Meldingen

Hennepkwekerijen ontmanteld

Amersfoort - 05 februari 2015 11:24:00

De politie heeft op woensdag 4 februari twee hennepkwekerijen ontmanteld op de Forel en de Straat van Corsica.In de woning op de Forel werden in een aantal kamers meerdere kweektenten aangetroffen. De kwekerij was professioneel opgezet en was onder andere voorzien van 36 assimilatielampen. De planten, 545 stuks, werden gerooid en vernietigd. De straatwaarde van de oogstrijpe plantjes zou rond de 50.000 euro zijn geweest. Naar de eigenaar van de kwekerij wordt een onderzoek ingesteld.

In een woning op de Straat van Corsica werd dezelfde dag ook een kwekerij ontmanteld. In dit geval troffen de agenten 300 planten aan in een kweektent op de zolderverdieping. Bij zowel de plantage op Forel als in dit geval was er sprake van diefstal van elektriciteit. Door Stedin is in beide gevallen aangifte gedaan van deze omlegging. Tegen de bewoners van het pand wordt proces-verbaal opgemaakt. De planten werden vernietigd en de tent verwijderd.


Bron: politie.nl

comments powered by Disqus

Politieberichten

Dronken vrouw rijdt sloot in

Middelburg - Een 39-jarige vrouw uit de gemeente Veere is aan de Walcherseweg aangehouden voor rijden onder invloed. De vrouw was met haar auto in een sloot terecht gekomen.

05 februari 2015 14:40:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-NU.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten